Monday, November 9, 2009

Grill Salmon Fillets?

How Long Do You Grill Salmon Fillets?
Grilled Salmon Fillet is not only great to grill, but is also very good for your health. For a fish, Salmon has a high fat content which makes it ideal for the grill. Most fish will dry quickly or fall apart on the grill.

Directions:

1. If you buy your salmon look for a fillet that is still a deep rich reddish color. Fresh salmon should be almost odorless and not be slimy to the touch.

2. Some people prefer to remove the skin and the dark fat from the fillet.

3. Pre-heat the grill to med-high and clean with a good brush. You can add a little oil to the grill grates to help keep the salmon from sticking.

4. Lay the salmon on the grill making sure that no flames are touching the salmon.

5. Do NOT move the salmon until you are ready to turn it. Salmon is delicate and will crumble if moved too often on the grill. The salmon will be ready to turn when the edges have changed from pink to opaque. The very top of the salmon will still be pink / raw. Carefully work the edges of the salmon until you are sure you can pick it up without the salmon splitting in half. The first side should grill in about 3-5 minutes, maybe less depending on how hot is the grill.

6. Salmon is hard to judge how well the inside is done without cutting it or using a thermometer. If you choose to cut it the inside should not be translucent, but instead be opaque or slightly off-white/grayish.

7. Remove from the grill and serve as soon as possible.

Safe Internal Temperature: 125 degrees

Tips:

* Salmon does very well with a marinade. Remember to only soak it in the marinade for about 30 minutes. Any longer can damage the meat.

* Salmon will become very dry if cooked too long. Remember that when the salmon is removed from the grill it will continue to cook.


¿Cuánto tiempo Grill Filetes de Salmón?

Filete de Salmón a la parrilla no es sólo ideal para la parrilla, pero también es muy bueno para su salud. Un pescado, salmón tiene un alto contenido de grasa que lo hace ideal para la parrilla. La mayoría del pescado se seca rápidamente o derrumbarse en la parrilla.

Instrucciones:

1. Si usted compra su mirada de un filete de salmón que sigue siendo un profundo color rojizo. De salmón fresco debe ser casi inodora y no pegajosa al tacto.

2. Algunas personas prefieren quitar la piel y la grasa del filete oscuro.

3. Precaliente la parrilla a med-alto y limpio con un buen cepillo. Usted puede agregar un poco de aceite a la parrilla parrillas para ayudar a mantener el salmón se pegue.

4. Coloque el salmón en la parrilla asegurarse de que las llamas no se toquen el salmón.

5. NO mueva el salmón hasta que esté listo para girar. El salmón es delicado y se derrumbará si se trasladan con demasiada frecuencia en la parrilla. El salmón estará listo para girar cuando los bordes han cambiado de color rosa a opaco. La parte superior del salmón seguirá siendo rosa / primas. Saque cuidadosamente los bordes del salmón hasta que esté seguro que usted puede recogerlo sin la división de salmón a la mitad. La primera parte debe parrilla en unos 3-5 minutos, quizás menos dependiendo de qué tan caliente está la parrilla.

6. El salmón es difícil juzgar qué tan bien el interior se hace sin cortar o usando un termómetro. Si usted decide cortar el interior no debe ser transparente, sino que ser opaco o ligeramente off-white/grayish.

7. Eliminar de la parrilla y servir a la mayor brevedad posible.

Caja de seguridad interna de temperatura: 125 grados

Consejos:

* Salmón hace muy bien con el adobo. Recuerde que sólo debe sumergirlo en la marinada durante 30 minutos aproximadamente. Por más tiempo puede dañar la carne.

* Salmón será muy seco si se cocinan demasiado. Recuerde que cuando el salmón se retira de la parrilla que seguirá para cocinar.


الى متى هل شواية سمك السلمون الشرائح؟


فيليه سمك السلمون المشوي كبيرة ليس فقط للشواء ، وإنما هو أيضا في غاية جيدة لصحتك. للسمكة ، سمك السلمون يحتوي على نسبة عالية من الدهون مما يجعلها مثالية للشواء. معظم الأسماك سوف تجف بسرعة أو ينهار على استجواب.

اتجاهات :

1. إذا كنت تشتري بك السلمون البحث عن شرائح التي لا تزال عميقة غنية لون ضارب الى الحمرة. سمك السلمون الطازج يجب أن يكون عديم الرائحة ويكاد لا يكون لزج لمسة.

2. بعض الناس يفضلون لإزالة الجلد والدهون المظلم من شرائح.

3. قبل الحرارة استجواب لميد عالية وباستخدام فرشاة تنظيف جيدة. يمكنك إضافة القليل من النفط إلى قضبان شواء للمساعدة فى الحفاظ على سمك السلمون من الالتصاق.

4. إرساء شواء سمك السلمون على التأكد من أن النيران لم يتم لمس السلمون.

5. لا تتحرك السلمون حتى تكون مستعدا لتحويلها. سمك السلمون حساسة وسوف تنهار اذا تحركت في كثير من الأحيان على استجواب. السلمون سيكون جاهزا لتحويل عند حواف قد غيرت من اللون الوردي الى مبهمة. أعلى جدا من سمك السلمون سيظل الوردي / الخام. العمل بعناية على حواف السلمون حتى كنت متأكدا من أنك يمكن أن يستلم السلعة دون تقسيم السلمون في نصف. الجانب الأول وينبغي للشواء في حوالي 3-5 دقائق ، وربما أقل اعتمادا على كيفية الساخنة هي شواء.

6. سمك السلمون من الصعب الحكم على مدى الداخل ويتم ذلك دون قطع أو باستخدام ميزان حرارة. إذا اخترت أن تقطعها من الداخل يجب أن لا يكون شفافا ، ولكن بدلا من أن تكون مبهمة أو قليلا off-white/grayish.

7. ترفع من الفرن وتخدم في أقرب وقت ممكن.

آمنة الداخلية : الحرارة 125 درجة

نصائح :

* السلمون يعمل بشكل جيد جدا مع ماء مالح. لنتذكر فقط أن نقع في ماء مالح لمدة 30 دقيقة. أي أطول يمكن أن تلحق الضرر اللحوم.

* السلمون سوف تصبح جافة جدا إذا ما تم طهيها وقتا طويلا. عندما نتذكر أن سمك السلمون هو البعد عن شواء انها ستستمر لطهي الطعام.

No comments:

Post a Comment

Sponsor Links

Free Energy Product - Huge Market - Unique Niche.
Magnetic Energy Product!
The High Gravity Is A Proof!
www.magniwork.com/affiliates.html For Affiliate Resources!!!

Reverse Phone Detective.
1 Ranking For A Reason! Find out the owner of any cell phone or unlisted number.
www.reversephonedetective.com/affiliates.html.

SatelliteDirect - Highest Converting Tv To PC Product.
Get Channels from All The Countries Around The World
It’s as easy 1,2,3!
satellitedirect.tv/affiliates.html.