A delicious and really easy to make ice cream sandwich dessert recipe. For a little variety, try caramel ice cream topping instead of, or in addition to, the chocolate topping. Additional garnishes – nuts, candy sprinkles and maraschino cherries
16 – 24 ice cream sandwiches
1 (16 oz.) container frozen whipped topping
1 (12 oz.) jar chocolate hot fudge topping
1 (1.5 oz.) chocolate candy bar, grated
Directions
In a 9 x 13-inch baking dish, place half of the ice cream bars on the bottom of the dish, side by side. Spread half of the chocolate fudge on top of the ice cream bars. Spread half of the whipped topping on top of the fudge.
Place the remaining ice cream bars on top of the first layer and repeat with layers of chocolate fudge sauce and whipped topping. Sprinkle the grated chocolate on top.
Cover and freeze the cake for 1 hour. Keep the unused portion covered and frozen.
16 à 24 sandwiches à la crème de la glace
1 (16 oz.) Contenant la garniture fouettée congelée
1 (12 oz) de chocolat bocal chaud fudge topping
1 (1.5 oz.) Candy bar de chocolat râpé
Itinéraire
In a 9 x 13 po allant au four, déposer la moitié des barres de crème glacée sur le fond du plat, côte à côte. Étaler la moitié de fondant au chocolat sur le dessus des barres de crème glacée. Étendre la moitié de la garniture fouettée sur le dessus du fudge.
Placez les barres reste de la crème de la glace sur le dessus de la première couche et répéter avec des couches de fondant au chocolat sauce et la garniture fouettée. Saupoudrer de chocolat râpé sur le dessus.
Couvrir et congeler le gâteau pendant 1 heure. Conservez la partie inutilisée couverte et congelés.
ألف لذيذ ، وحقا من السهل تقديم الآيس كريم والحلوى وصفة شطيرة. لطائفة قليلة ، حاول الكرمل الآيس كريم تتصدر بدلا من ، أو بالإضافة إليه ، وتتصدر الشوكولاته. الزينة الإضافي -- المكسرات والحلوى والرشات الكرز maraschino
16 -- 24 الآيس كريم السندويشات
1 (16 أوقية.) حاوية المجمدة جلد تتصدر
1 (12 أوقية.) جرة الشوكولا الساخنة تتصدر الهراء
1 (1.5 أوقية.) الشوكولاته الحلوى ، مفرم
اتجاهات
في 9 × 13 بوصة طبق الخبز ، ومكان النصف من الحانات والآيس كريم في أسفل هذا الطبق ، جنبا إلى جنب. انتشار نصف حلوى الشوكولاتة على رأس الحانات والآيس كريم. انتشار نصف جلد تحتل المرتبة الاولى على أعلى من الهراء.
مكان الجليد المتبقي القضبان كريم على أعلى من الطبقة الأولى ، وتكرار مع طبقات من الشوكولاته والحلوى صلصة جلد تتصدر. رش الشوكولاته المبشور على القمة.
وتشمل تجميد الكعكة لمدة 1 ساعة. الحفاظ على تغطية الجزء غير المستخدم والمجمدة.
Un delicioso y muy fácil de hacer helados, sandwich de receta de postre. Por un poco de variedad, intenta helado de caramelo en lugar de, o además de, la cobertura de chocolate. Aderezos adicionales - los frutos secos, caramelos y las cerezas marrasquino rocía
16 a 24 sándwiches de helado de
1 (16 oz.) Envase de crema batida congelada
1 (12 oz.) Jarra de chocolate con chocolate caliente topping
1 (1,5 oz.) Barra de chocolate rallado
Cómo llegar
En una de 9 x 13 pulgadas, molde para hornear, coloque la mitad de las barras de helado en la parte inferior del plato, al lado del otro. Propagación de la media de la dulce de chocolate en la parte superior de las barras de helado. Propagación de la media de la crema batida en la cima de la chapuza.
Coloque las barras de hielo de crema restante en la parte superior de la primera capa y repetir con capas de dulce de chocolate y salsa de crema batida. Espolvoree el chocolate rallado por encima.
Cubra y congele el pastel durante 1 hora. Mantenga la parte no utilizada cubiertos y congelados.
No comments:
Post a Comment